Tak mě, pánové po 24 letech noření také přivítejte do klubu "ojebaných". V noci na středu mě zaujal na chatu "Erotické služby" nick "Litatko2323". Na dotaz, zda funguje i přes den, mi bylo řečeno, že ano, na další dotaz o podmínkách již odpovězeno nebylo, tak jsem ještě podotknul, že bych se zastavil okolo poledne. Po 11. hodině mi přišla odpověď, že to lze, a to na adrese Křivoklátská 455 v Letňanech. Zároveň mi poslala i tel. číslo 777 979 161 . Po telefonu mi sdělila, že jsou 2, a že ve smluvenou hodinu mohu dorazit. Ptal jsem se na služby, dohodli jsme se na 2500,- na hodinu za obě. Hned se zprávou na amíkách dotazovala, jestli jsem teď volal já, což mě nijak neznepokojilo, což se nakonec bohužel ukázalo jako fatální chyba. Několikrát cestou mě uháněly jak na amíkách, tak telefonem, kde jsem. Když jsem dorazil na místo, byl jsem standardně vpuštěn do domu i bytu (byt č. 3 v přízemí vpravo 2+kk s přístupnou pouze kuchyní, kde byla i dvojpostel, vedlejší pokoj uzamčen), nabídly pití, chovaly se příjemně, vyzvaly mě ke sprše a k zaplacení. Položil jsem tedy peníze na stůl a odešel do sprchy, kdy mi jedna z nich zavřela zvenku dveře, a po mém návratu byly obě z bytu pryč. Čekal jsem cca 5 minut a po té jsem se raději oblékl znaje historek odsud, že se zjevil nějaký ranař vydávající se za manžela apod. Prohlédl jsem si bundu, kde jsem peněženku se zbytkem peněz, klíče, optickou pomůcku a oba mobily našel, zkusil jsem tedy volat, kdy hovory z mého čísla byly zablokovaný, ze slovenského čísla se nikdo nehlásil a zprávy na amatérech z mého nicku byly rovněž zablokovány. Z přístupné místnosti nebylo co odnést, do demolice čehokoli se mi taky nechtělo, protože mi bylo jasné, že byt není jejich, a případně sousedi apod., tak mě napadlo byt alespoň vytopit a nechat dveře dokořán. Ale i z toho jsem se nakopnec připosral, cehož je mi teď líto. Ještě jsem za sebou, blbec, zabouch i ty dveře. Takže bacha na ně...
|