MaxMax píše:
Ano, i mě Apollo zaujal už v té první debatě na téma "kurvy jsou ztělesněné zlo" a také jsem celkem žádostivý vysvětlení rozdílu mezi sociální vrstvou a společenskou skupinou. Btw. jedna zkouška ze sociologie - nestudovali jsme stejnou školu? :))
Ber to jako poklonu, i ty pro mě patříš mezi konzistentní nicky rozumného projevu a určité životní moudrosti, jako tebou zmiňovaný rabi blahé paměti či Šoupálek, a i když jsem zaznamenal, že jste si s Yankem načůrali do cornflaků, i on je pro mě takovou konstantou tohoto světa :)) A co že to bylo s Gamalem a anglomanem? Já si všimnul, že najednou umí odstavce a diakritiku...??? Klidně do SZ, prosím.
Nevím jestli jsme studovali stejnou školu v každém případě já jí studoval ještě za komančů a vlastně když jsem o tom tak přemýšlel tak je ze mně pořád takovej věčnej student i ve svém věku pořád studuju

Ze sociologie si teď pomůžů citátem ze skript jednoho pana profesora
Pojmu společenská – sociální vrstva rozumíme jako velké skupině, která má shodné, společensky významné znaky, jimiž se liší od ostatních. Zároveň je to soubor osob, jež jsou propojeny určitou vnitřní vazbou a pocitem sounáležitosti. Společenské vrstvy takto tvoří své vlastní sociální skupiny se svým vlastním nepsaným (v dobách šlechtických nebo sektách ale i písemně potvrzeným) reglementem chování A znovu opakuju a budu se tak ptát apolla pořád z jaké společenské sociální skupiny tedy pochází a ptám se tak proto, že by mne zajímalo která vrstva společnosti vytváří takové pokrytce a ocasosedce jako je on "
apollo"
Děkuju za poklonu, pokud mne považuješ za člověka s konzistentním názorem jsem tomu rád. Možná je pořád mnoha lidem divné, když jak jsi trefně napsal "jsme si s Yankem načurali do cornflaků". Tak i já považuji Yanka za člověka s konzistentním "byť pro mne třeba nepochopitelným" názorem a rozhodně musím odmítnout trvzení
Rafaela a apolla, že se jednalo o cenzuru v případě rozdělení vlákna
eevinky.
Oni tak ty pánové spíš dávají najevo, čemu nerozumí než cokoliv jiného.
Vysvětlit jim proč je zbytečné kecat o cenách, je ale asi úplně zbytečná práce.
Já si třeba s eevinkou několikrát vyměnil SZ, evidentně je to rozumná a velmi inteligentní slečna se kterou bych se asi shodl na mnoha věcech v životě ...... ale eevinka však není můj sexuální šálek kávy ..... a na kafe mne zatím tedy nepozvala

...... a jakým právem bych mohl tedy kritizovat jakou má cenu na něco co já nemám šanci hodnotit???.
Cenu má prostě takovou jakou jí ti platící norníci jsou ochotní poskytnout a jak vydno služby jsou asi takové, že jsou ochotni zaplatit i tu cenu která je vyšší. Ale já dal za slečnu kterou jsem chtěl už v životě mnohem a mnohem víc tak proč bych to řešil.
Přirovnání pánové apollo a rafael: máte dvě auta se stejnou kastlí a jedno bude stát 1M a druhé 2M .... ty budeš jako trouba (trefný výraz angelo) mít kecy proč to jedno auto je dražší a přitom na to drahé auto budou stát fronty a to levné budou chtít jenom trubky jako vyy
Normane apollo psal, že tu modelku ti poslal v SZ...... nechci vědět žádné utajované skutečnosti ale je to pravda, a slečna je opravdu volná za 3k.
Pokud ano a je to jedna z alba apolla je to prima.
Slečen na světe je spousta levné, drahé a ty nejdaržší co na to mají od nás papíry, ale to pořád neznamená, že máš apollo právo odsuzovat eevinku až to vyzkoušíš potom budeš mít možnost napsat třeba že neodpovídá cena/výkon. Potom to všichni pochopí a nikdo ani necekne
Jinak jsem se opravdu seknul ..... flame je tu opravdu pěkné a diskuse v plném proudu a já jsem tomu rád alespoň se člověk pobaví.
Ještě jsem se zapomnět zmínit o Míše a výhradě která tu k ní proběhla ...... sice jsem napsal, že jí nebudu bránit ....ale přesto si neopdustím.
Když jsem aktivně běhal za ťapkama tak jsem stejně měl na svátky vybrané jenom stálice, u těch jsmem věděl že mi zvednou telefon a že se nakonec nějak dohodneme.
No a potom, fakt jsi si nepřipadal jako pitomec když si pořád telefonoval a jenom hlasovka, víš já jsem Míši kamarád to snad tady všichni vědí, ale jedno vím ...... kdyby jsi se jí na rovinu zeptal budeš dělat chci se objednat na tehdy a tehdy tak by ti řekla na rovinu řekla ano-ne. Pokud jsi se domlouval způsobem popsaný nevím připadá mi to prostě divný a jí to možná připadalo taky takové.
Přiznám se i já jsem alergickej na hlasové schránky a znám slečnu která je alergická na hlasovou schránku v mém telefonu, takže chápu tvé rozhořčení ale slečen přeci v Praze je spousta tak jsi měl vyrazit za jinou. Nakonec i ten Actuars ...... kterej dřív malinko

zmatkoval se poučil a dneska je z něj znalej norník ...... i když si na to někdo nemůže zvyknout.
Prostě dle mého názoru to možná byla z části i Mišky chyba........ měla prostě vypnout telefon a nekomunikovat a nikým kromě stáláků ....... ale především ty jsi se choval jako uminuté dítě. A nazvat to KURVÍM jednáním je už vůbec ulítlé spíš vypadající jako, že ti někdo rozbil bábovičku (promiň nechci se tě dotknout ), tak to na mne působí.
Jinak Mišce jsem volal i já a kašlala na mne taky

tak vidíš a brečím nebrečím....... prostě nebrala telefon nikomu. No vidíš tak jsme se museli vzít s

Yankem za ruce

a rošlapat někomu bábovičky

a hned je člověku lépe.
(prosím toto poslední berte jako nejapný humor a budu hned dementovat sám sebe...... nechodím s Yankem za ručičku a nešlapu na cizí bábovičky ... že Yanku)