Yanek píše:
Tohle mi nedalo. Vim, že Brzo je pohodlnej a do pajzlu by nešel a vim, jak vypadal Bigáč. Tak jsem zašel. A zůstal.
http://www.n46.cz a nebo s fotkama:
http://www.scortum.cz/cs/subject/38/n46-parkPředevším. Vstupovat na zvonek je možný, ale ne nutný. K podniku patří hospoda, kde i vařej (Uzenáři budou šílet!) a vstup je volný z rohu baráku. Dál Vás pustí pinglice, aniž by jste postávali na chodníku. Vstup do té restaurace je bez vstupného.Btw, ještě jsem neviděl noční podnik, kde by si lidi courali jak je napadne. Když už si teda Standa spravoval chuť v šoustparku (což nepochopim - asi u Setuzy nebo Mosilany), asi turnikety přeskočil, či co. Poznámce o schodech nerozumim, já jel výtahem a i kdyby né, proti čevenýmu koberci nic nemám. K podniku patří obrovskej, momentálně upravovanej, bar s bazénem (do kterýho už nebude z baru vidět) a štanglema na tancování a minibárek u vchodu. V prvním patře je 7 pokojů, z toho na dvou je vířivka! Na denní směně byly (prý zatím) čtyři holky a střídaly je čtyři na noční.
A teď pozor: Jedná se o bezkonkurenčně nejlevnější šuk v Praze, amatérky v to počítaje!!! Já jsem pořídil hodinu ve vířivce (pro 4) s holkou která působila i v posteli jako když to dělá tejden, za 1000Kč! Slovy: tisíc korun! S vířivkou! To sem fakt nežral! Btw, na tý samý cimře je i sauna. Na obrázku je ta vířivka i ta buchta. Holka byla moc fajn, říká si Tereza, zatim prej jen na denní, ale pak tam bude bydlet. Zopakuju tutově.
Shrnuto podtrženo. Ideální nízkonákladovej šuk při cestě z práce domů. Až vychytaj mouchy a bude víc holek, je to na návštěvu obden. V hospodě se najíst (výtah na žrádlo prej vede i dolů do toho baru), začvachtat si v bazénu nebo ve vířivce, šuk a domů.
Děkuji tímto zasloužilému BRZOvi za alert.
Zdravím Velkého Vůdce a následně i všechny členy tohoto klanu.

Ze samé zvědavosti,jak se jim povedla přestavba mého bývalého "srdečního"podniku na zbrusu nový podnik, jsem tam byl v podstatě jako první člen na průzkumu již v termínu otevření tj.toho 1.3. odpoledne a následně ( na osobní pozvání jedné mojí stálé oblíbenkyně z minulého Bigáče) zrovínka včera večer.

Mohu potvrdit,že vše je opravdu teprve ve fázi rozjezdu,ale nepochybuji o tom,že se postupem času N-46.zařadí mezi ty opravdu lepší podniky, které nalákají svoji dostupností slušnou klientelu.Vše se samozdřejmě bude odvíjet od rozumnosti vedení podniku a od cenové politiky slečen. Je jasné,že pokud budou mít slečny přijatelnou výši nájmu ( a nebudou to zrovna na hlavu padlé zlatokopky),tak by mohly mít i příznivé ceny a tím pádem větší počet spokojených zákazníků,kteří se budou rádi vracet a podnik bude fungovat k všestrané spokojenosti všech zúčastněných stran.

Padesátka za vlez je pro zákazníka skutečně zaváděcí cena a v bezpečnostní prohlídce také žádný problém nevidím.Včera večer bylo v prvním patře přítomno asi sedm slečen,ale je pravda,že klientů,na pokoje moc nebylo,protože lidé zatím spíše okukují situaci.Co se cachtání v bazénu týká,tak na to mě moc neužije.Já se spíše těším až bude dodělán a otevřen ten spodní bar.

Svlažení hrdla mi tam teda chybělo celkem dost,neboť jsem zde pobyl pár hodin. Spodní bar teda ještě nefunguje,minibárek u šatny byl také uzavřen a courání mezi podnikem a přilehlým sporbarem mi příjde neštastné,neboť se musí stále chodit přes dveře u recepce,tudíž přes ochranku.

Na druhou stranu jsem kromě nějaké té korunky za delší čas strávený na pokoji,ušetřil dalších spoustu peněz za chlast..

Pro upřesnění cen mohu prozradit,že jsem si také chrochtal nad příjenmou zaváděcí cenovou politikou,neboť jsem zde za "mrzkých" 2.000 Kč strávil na pokoji hezké skoro tři hodinky.

Čímž pochopitelně nechci říct,že celou dobu v "akci".

Je to spíše o tom,že to tam ještě zatím není takovej šílenej "masokombinát" jako v S.P.Jak zde již bylo předesláno jsem totiž dost pohodlnej a v postatě se také dá říct,že jsem taková citlivá,mazlivá a povídavá duše

Měli by už ale také pomalu doplnit ty jejich stránky o slibované fotky interiéru a hlavně aktuálních slečen.

Aby si mohli případní zájemci předběžně vybrat,ale z vlastní zkušenosti mohu potvrdit,že osobní návštěva a výběr je samozdřejmě nejlepší.

Tak to je zatím asi tak všechno. Zdravím všechny a - NORU ZDAR