Pat píše:
Zdravím, pokud mohu tak pomohu, tudíž tímto potvrzuji pozitivní reference kolegů na Naomi Písek s tím, že jest z počátku poněkud strohá, leč s uzavřenou dohodou se posune k očekávaným výkonům, ....K telefonické dohodě jest nutno dodat, že je poněkud nesnadné ji zastihnout v dobu, ve kterou má člověk na ni čas a náladu. Jinak je škoda, že je v regionu as sama, neb konkurence nikdy neškodí. ...
Na doporučení kolegy jsem navštívil Naomi, byl jsem natěšen předchozími pozitivními recenzemi. Určitě je Naomi pěkný kousek štíhlé dívky. telefonická domluva hodně náročná, obtížné domluvit čas vhodný pro oba.
Zarazil mně dost profi přístup - zpočátku - podmínky šuku, vážná tvář. Když jde o peníze, nelze žertovat.

Cena hodinka 1500, v ní Naomi počítá jen klasický sex, orál nikoliv, ze ten je příplatek 500 (ne orál bez,to bych chápal, ale i varianta "s").
Vlastní akce určitě příjemná, je to krásné tělíčko, krásná pokožka. Ale ten profi přístup tam jsem stále cítil, i když byl docela maskován.
Mám pocit, že si je Naomi skutečně vědoma svou výlučností v Písku, konkurence by určitě neškodila. V Praze by byla jedna z mnoha krásných.
Určitě beru Naomi jako příjemnou zkušenost, opakovat asi nebudu.