RAFAEL a APOLLO si opět stěžují ve vláknu Eevinka na netoleranci názorů. Nebudu to psát tam, protože chci, aby tam měla Eevinka čisté vlákno. Žádná netolerance názorů zce není, jen diskuse. Jelikož všichni zde mají právo vyjádřit svůj názor, tak ho i já vyjadřuji. Pánové si pod pojmem "netolerance názorů" představují to, že jim nikdo nesmí oponovat a jen oni mohou mít poslední slovo.
Jen tak pro ty, co to tak často nečtou nebo nemají úplný přehled.
RAFAEL
Na Norníku měl poznámky na mojí cenu, když jsem ještě pracovala. Cena byla 2 200Kč, s tím, že v ceně byl orálek bez ochrany a líbání. Navíc jsem nikdy nekončila po hodině. Obvykle se jednalo o hodinu a půl, někdy dokonce o delší čas, stále za stejnou cenu.
Rafael bohužel neumí počítat, protože kdyby uměl tak si spočte následovné : běžná cena na privátě 1 500Kč + orálek bez ochrany 500Kč + líbání 300Kč + půl hodina navíc na běžném privátě 700Kč = 3 000Kč.
To znamená, že jsem nikterak předražená nebyla. Chytrolín Rafael argumentoval, že mám špatný systém, protože někteří klienti nechtějí orálek bez ochrany nebo se neradi líbají nebo chtějí být na privátě kratší dobu. Já jsem argumentovala, že je to můj systém, který pokud někomu vyhovuje, tak má možnost přijít a pokud někomu nevyhovuje ( to se samozřejmě může stát ), tak chodit nemusí.
APOLLO
Muž, který chtěl za mnou přijít, napsala jsem mu nějaké informace o sobě. Pak jsem zjistila, že je na štíhlé slečny typu modelka, což já nejsem ( mám 65kg ), tak jsem se mu velice slušně omluvila s tím, že se raději nesejdeme, necítila bych se dobře, že nejsem jeho typ a i takto jsem mu to napsala. On na to pak napsal na sklo, že jsem neseriózní, protože se s ním nechci setkat.
Pak ve vláknu Brunetka Linda - rozloučení, začal psát bludy, jak odsuzuje prostitutky ( jeho slovy kurvy ). Propukla vášnivá diskuze, kde mu všichni přispěvatelé vysvětlovaly, že je slušně řečeno trdlo. Pak tomu pan Apollo nasadil korunu a napsal, že celou dobu, co psal své příspěěvky, lhal, prý proto, že se nudil a chtěl zažehnout nějakou vášnivou diskusi.
Pak začal psát do vlákna Eevinky, že má předražené ceny a opět se mu to snažili všichni nějak vysvětlit. Argumentoval, že zná supermodelku z Penthausu, která pracuje za 3 000Kč na hodinu. Někdo napsal, ať mu tedy na ní pošle kontakt. On napsal že ne, protože by to pro něj bylo třeba daleko. Napsala jsem mu tedy, ať na ní hodí na sklo alespoň odkaz s fotkami a informací, že pracuje za 3 000Kč na hodinu a ať dotyčnému na ní pošle kontakt - třeba to pro něj daleko nebude. Samozřejmě, že nic takového neudělal.
Toliko jen nějaké informace. Jen aby nedošlo k tomu, že pánové outlocitní RAFAEL a APOLLO nezačali přesvědčovat některé, že se tu jedná o netoleranci názorů.
|